photowalk
brandingshoot op locatie
Slowart. Minimalistische natuurfoto op een blok van acryl. Een prachtig rustpunt in je interieur.

Jij vormt de basis van jouw bedrijf. Jouw visie en jouw kernwaarden maken het bedrijf tot wat het is. Ook al doet jouw buurvrouw misschien precies hetzelfde, toch is jouw bedrijf anders. Ik geloof daar heel sterk in. Mijn missie is dan ook om de ondernemer achter het bedrijf goed in beeld te brengen!

 

Ik ben Marieke van Dulmen, professioneel fotograaf, en ik help jou op een gemoedelijke manier aan krachtige portretten en een mooie beeldbank. Een uitgebreide set beelden die echt jou verhaal vertellen.

Op een gestructureerde manier neem ik je bij de hand in dit proces. Met een intakegesprek en mijn werkboek krijgen we helder welke stijl, kleuren, locaties, kleding en sfeer bij jou passen.

En wat er gebeurt, is dat zodra jij je beelden gaat inzetten, krijgt je bedrijf een ontzettende boost. Je klanten zien in een oogopslag wie jij bent en wat je voor ze kunt betekenen. Ze leren je echt kennen en zullen sneller de stap nemen met je in zee te gaan.

Kortom, gun jij jouw bedrijf een stap vooruit? Durf zichtbaar te zijn en ga met mij samen mooie beelden maken!

Schrijf je in voor de Photowalk of laat een bericht achter voor mij

1 + 14 =

Wil jij meer eenheid in jouw uitstraling? Wil jij je looks professionaliseren? Wil jij een uitgebreide beeldbank zodat je altijd inspiratie hebt voor je social media?

Mail me even, dan kunnen we bespreken hoe we dit gaan aanpakken!