fotografie brengt jouw verhaal tot leven

Herken jij dit?

»  Je bedrijf loopt prima, maar je trekt nog niet jouw echte ideale klanten aan. Je weet dat de uitstraling van je bedrijf en foto’s daarbij erg belangrijk zijn.

»  Je hebt ooit wel eens foto’s laten maken, maar eigenlijk passen die helemaal niet meer bij je. Je bent de foto’s ontgroeid en wil in een volgende versie van jezelf stappen.

 

Een fotoshoot mag een feest voor jezelf zijn, letterlijke stappen in je groei en ambities zetten.

 

Maar heb je nu het gevoel dat

» Je ideeën, verhalen, kernwaarden en je boodschap moeilijk om te zetten zijn in beelden.

Je ziet er niet meteen voor je hoe dat dan moet

» Je weet dat een nieuwe beeldbank een must is, maar hoe zorg je ervoor dat je nieuwe beelden bij je dromen en ambities gaan passen?

» Een uitgebreide fotoshoot tijd kost, dus het moet het wel goed en efficiënt geregeld zijn

» Je geen geschikte locaties weet, of twijfelt of de locatie wel de juiste uitstraling heeft

» Je nog even niet helder voor je ziet welke uitstraling je beelden moeten hebben

» Je geen overzicht hebt in hoe je je beelden in kan zetten, waar ze voor synergie zorgen met je teksten, hoe ze je bedrijf en jezelf een dikke boost gaan geven.

fotograaf met een communicatie hart

Vanuit communicatie strategie kijk ik naar je beeldbank. Welke foto’s heb je nodig om je verhaal te vertellen, om duidelijk te maken wat je visie is, je kernwaarden zijn?

Mijn hart gaat sneller kloppen van ondernemers voor mijn camera die ambitie hebben, groots durven dromen, graag avonturen aangaan.

Vertel je verhalen, laat ze zien, maak impact

Marieke heeft een warme, empathische en prettige persoonlijkheid waardoor je je snel op je gemakt voelt. Ze neemt vooraf de tijd om je te leren kennen en toont plezierige interesse in jouw menszijn. Marieke creëert hierdoor een veilige en vertrouwde setting waardoor je je vrij voelt om te ‘poseren’ voor de camera. Persoonlijk gun ik iedereen zo’n fotosessie.  Marieke is een mooi mens om mee samen te werken en daarnaast deskundig & professioneel.

Rianne Schippers

Integratieve Coach & Counseler voor jongeren en volwassenen"

Nadat ik heel wat kilo’s kwijt was, heb ik Marieke gevraagd om ‘nieuwe’ foto’s van mij te maken. Ik ken Marieke inmiddels al een tijdje en heb ook eens mee gelopen met een Photowalk (wat een echte aanrader is trouwens!). Hoewel ik het heel ongemakkelijk vind om op de foto te gaan, stelt Marieke je enorm gerust en neemt alle tijd voor je! Wat ook erg prettig is dat Marieke met je mee denkt, over het ‘verhaal’ achter de foto en hoe je de foto’s weer kan toepassen, en ook de details hierin zijn heel belangrijk. Hier komt haar marketingachtergrond echt heel goed van pas!

Marieke is echt een vakvrouw, een professionele fotografe met mensenkennis. Het eindresultaat is dan ook geweldig en ik heb een complete set foto’s die ik goed kan toepassen voor mijn eigen bedrijf, voor op de website als op social media.

Kylie Groenewold

strategisch en creatief reclameburo

Elke stap die je zet is er één. Het nadenken over je fotoshoot en daarmee over jouw dromen, jouw visie en kernwaarden de juiste beelden meegeven, is een belangrijke eerste stap.

Hoe succesvol je shoot is, hangt voor een deel af bij de voorbereiding. Door mijn ervaring als communicatieprofessional te combineren met fotografie, kan ik je helpen je echte toegevoegde waarde in beeld te brengen. Het kan lastig zijn om je missie, visie en je merkwaarden in beeld te brengen, vooral als dit abstracte begrippen zijn. We brengen je verhaal tot leven door een storytelling methode toe te passen. Hierdoor kun je meer emotionele betrokkenheid en verbinding creëren en maak je maximaal impact. En niet onbelangrijk, zet je belangrijke stappen op weg naar maximale omzet.

En de timing van je shoot. Ja, wat is nu de beste tijd? Wacht je tot je die paar kilo nog kwijt bent? Dan heb je er misschien weer een rimpel bij? Wachten tot de lente? Ook dan kan er een regenbui vallen maar heb je wel wat meer uren licht overdag. Zo valt er altijd een reden te bedenken om uit te stellen, maar juist als je er nu voor gaat gebeurt er iets magisch. Juist als je even wat minder in je vel zit, kan een fotoshoot je zo’n fijne opkikker geven. je laat je van je kwetsbaarste kant zien. Connectie met je volgers komt niet via perfectie maar juist als je dit lostlaat. Ga voor meer gelaagdheid en diepgang, kies ervoor jou in het echt te zien.

Ik maak professionele en kwalitatief hoogwaardige beelden waar je echt alle kanten mee op kunt. Of het nu is voor je website, socials of het aankleden van je e-book of online leeromgeving; ik zorg altijd voor een gevarieerde set foto’s door meerdere kledingwissels, diverse settings op de locatie en verschillende poses, composities en standpunten. Om dit alles hoef jij je niet druk te maken, ik zorg dat je op je gemak bent en help je gedurende de hele shoot.

Omdat we ons goed voorbereiden kunnen we tijdens de shoot efficiënt werken. We weten welke beelden we zeker nodig hebben en zo blijft er ruimte over voor creatieve ideeën on the spot. Buiten de box, misschien heel gedurfd, anders dan anderen, misschien met gekkigheid, heel persoonlijk en betekenisvol, echt vanuit jouw energie op dat moment. Door de voorbereiding weet je dat het goed gaat komen, kunt je loslaten en maximaal genieten van de fotoshoot. Want dat is een groot bijkomend voordeel; mijn klanten zeggen achteraf altijd dat de shoot een groot cadeau aan zichzelf is.

a bit of madness is key! wees jezelf, je bent prachtig

Je groeit, je aanbod verandert mee, je maakt kleine stappen of grote sprongen. Hoe dan ook, een fotoshoot is een opname van dat moment. En meteen een kijkje in de toekomst. Wie wil jij zijn, de 2.0 versie, een upgrade. Je staat in het licht wat het mooiste in je naar boven haalt, de locatie die jou idealen ondersteund. Het is dus niet gek dat een fotoshoot vaak werkt als een kijkje in de toekomst, misschien zelfs wel als manifestatie. Door de foto’s voel jij je sterk, mooi, weet je wat je wilt bereiken en zet je je beelden in om dat te behalen. Het is een stap vooruit, een stap omhoog. Maximaal impact maken. Het is direct duidelijk welke boodschap jij uitzendt. Letterlijk de wereld inzendt met jouw foto’s. De wereld mooier maakt met jouw kracht en vermogen. Doordat je klanten de energie van jou foto direct oppikken weten zij onmiddellijk dat ze bij jou moeten zijn, wat jij ze kunt brengen. Het is zo cliché maar wel waar: een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Kun je nagaan, als je de synergie opzoekt met jouw woorden wat er dan gebeurt.

Marieke van Dulmen, beeldstrateeg l

Zullen we samen aan de slag gaan?

Dat kan op verschillende manieren. Als zelfstandig ondernemer kun je meedoen met een Photowalk, intekenen voor de shoots op vaste dagen op mooie locaties, of gaan voor een beeldbank op maat.

Daarnaast kun je bij mij terecht voor een membership waarbij ik je help met de start van je (re) branding, maken we een beeldbank op maat, doe je mee met een photowalk èn help ik je elke maand met je beeldstrategie zodat jij je doelen gaat behalen.

Voor bedrijven en projecten die met storytelling aan de slag willen of nieuwe foto’s nodig hebben maak ik een offerte op maat

fotografie brengt jouw verhaal tot leven zakelijke fotografie

Een fotoshoot op een mooie locatie gepland op een aantal vaste dagen per jaar. We hebben een matchcall van tevoren en je vult een vragenlijst in zodat ik een goed idee heb van wat je nodig hebt, wat je wilt bereiken. We bespreken dit in een telefoongesprek of tijdens een kop koffie of thee. Er is ruimte voor 3 tot 5 outfitwissels. Ik schiet zeer diverse shots zoals een persoonlijk en dichtbij portret, full body foto’s met meer ruimte en actiebeelden. Vanuit wisselende settings en standpunten zodat je een gevarieerde set foto’s krijgt. De foto’s zijn kwalitatief hoogwaardig, en heel goed toepasbaar in je communicatiemiddelen. Er zijn bij deze shoot 30 foto’s inbegrepen inclusief nabewerking, deze kun je zelf uitkiezen in de privé online gallery. De duur van de shoot is 1,5 uur en indien gewenst kun je visagie bijboeken op de locatie en van tevoren een personal shoppingsessie voor de juiste uitstraling met je kleding.

De investering is €495,-

lees meer

 

Bij de fotoshoot geheel naar jouw wensen op maat, zoeken we een locatie of meerdere locaties die aansluiten op wat jij wilt uitstralen. Ook hier beginnen we met een matchcall en vragenlijst. We hebben daarna uitgebreid contact om de plannen verder uit te werken, een brandingboard te maken en een gedetailleerde shootlijst waar alles op staat, van kleding en figuranten tot betekenisvolle voorwerpen of attributen die jouw verhaal ondersteunen. De duur van de schoot is ongeveer 3 uur en er is ruimte voor 5 tot 7 outfitwissels. 

Ik schiet zeer diverse shots zoals een persoonlijk en dichtbij portret, full body foto’s met meer ruimte en actiebeelden. We hebben ook tijd voor sfeerbeelden met jouw producten of items die jouw unieke verhaal vertellen. Ik werk vanuit wisselende settings en standpunten zodat je een gevarieerde set foto’s krijgt. De foto’s zijn kwalitatief hoogwaardig, en heel goed toepasbaar in je communicatiemiddelen. Ik werk niet met filters, het liefst met natuurlijk licht eventueel aangevuld met lampen en flitsers waar nodig, voor heldere en tijdloze beelden. Bij de shoot zijn 50 beelden inbegrepen, welke ik zorgvuldig nabewerk. Je kunt zelf je selectie maken in de online gallery. De meeste klanten nemen geen genoegen met 50 beelden, alles afnemen, of een aantal extra kan natuurlijk altijd. Je ontvangt de beelden binnen een week zowel in groot formaat voor drukwerk als in een kleiner formaat waardoor ze direct geschikt zijn voor gebruik op je website en je socials. De gehele beeldbank bewaar ik 1 jaar zodat je ook later nog extra foto’s kunt bestellen.

De investering is €695,- excl eventuele reiskosten.

Wil je ook video? Dan kan! Dan trekken we iet smeer tijd uit tijdens de fotoshoot en schieten we direct een aantal video’s! Voordeel is dat je dan helemaal gewend bent aan de camera en er tiptop uitziet! Je ontvangt 2 korte video’s van 1 tot 1,5 minuut. De inhoude bepalen we samen, net wat je nodig hebt. Dat kan een over mij stukje zijn, een advertentie om je ebook te downloaden of je zet een product of dienst in de schijnwerpers bijvoorbeeld. Tot december 2023 kan dit voor de introductieprijs van €295,-

Drie weken geleden een fijne shoot gehad met Marieke! In een lastige periode van mn leven was dit een enorme boost voor me. Marieke is echt een kei; de sfeer bij t koffie drinken was al heel ontspannen en Marieke stelt je op je gemak, gaat heel relaxed met je om en is enorm empatisch. Ook vind ik dat ze een heel goed oog heeft voor kleuren, stijlen en achtergronden. Grappig dat ze continu rond ”spiedt” naar de perfecte plekjes en entourages. Echt een professional in haar vakgebied. Ze heeft me niet alleen heerlijke ochtend bezorgd, maar ook een hele mooie set foto’s en vooral een enorme boost in mn zelfvertrouwen :-). Nogmaals heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg bedankt Marieke!

Marieke Wessels

De shoot was een fantastische dag voor mezelf, ik was gesloopt toen ik thuiskwam. Maar nogmaals, wat heb je er een leuke en relaxte ochtend van gemaakt. Knap gedaan! Toen kreeg ik al heel snel de link naar de foto’s en o zo ik dit! Hele gevarieerde beeldbank met een fijne sfeer. Bij sommige foto’s wil ik wel een driedubbel hartje plaatsen!

Ilona van Dijk

Interieurontwerper , kasten op maat

wat is jouw verhaal?

14 + 14 =

Marieke ontmoette ik op de KvK dag in Arnhem. Op gevoel maakte ik een afspraak om kennis te maken. En wat ik dacht (voelde) klopte. Marieke is professioneel, weet de juiste setting te creëren en is oprecht op zoek naar het verhaal achter de ondernemer. Marieke stelt je op je gemak, moedigt je aan en denkt mee. 

Lilian Oostveen

rouw- en trouwambtenaar

Marieke is een vakvrouw. Ze luistert goed naar wat je wilt, vraagt door en denkt mee. Marieke is professioneel, spontaan, creatief en komt haar afspraken na. Ik heb nu twee keer met Marieke samengewerkt en dit was naar volle tevredenheid. De foto’s zijn echt supermooi geworden en passen perfect bij mijn merk. De photowalk kan ik ook iedereen aanraden. Zeker doen!

 

Hillyne Martini

hoogsensitiviteitscoach

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 2.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.