fotografie brengt jouw verhaal tot leven

Marieke heeft hele mooie foto’s gemaakt voor onze website. Ze is professioneel, proactief, creatief en denkt mee. Hiernaast is ze een zeer prettig en enthousiast mens. Mochten we weer iemand nodig hebben dan vragen we Marieke weer!

Els Gotink

De Kleine Muyl

Wie ben jij? Waar ben je goed in? Wat wil je uitstralen?

Zomaar wat vragen, maar ze zijn van wezenlijk belang om een krachtig zakelijk portret te maken, een uitgebreide bedrijfsreportage of een beeldbank die past bij jouw merkverhaal. Door samen te bespreken wat jij te bieden hebt aan je klanten wordt dit heel helder. Niet alleen voor mij en voor jou, maar ook voor je klanten. Op je website of in je nieuwsbrief bijvoorbeeld. En hoe fijn is het als ook op je site meteen zichtbaar is wie je bent en waarom je doet wat je doet?! Dat kan met goede zakelijke portretten en een bedrijfsreportage. Daar help ik je graag bij.

Samenwerking

Elke samenwerking is uniek, en voor mij is elke nieuwe samenwerking dan ook maatwerk. Ik ga uit van jouw wensen en jouw behoefte, en alles kan! Maar om het toch wat overzichtelijker te maken heb ik drie standaard pakketten gemaakt voor een zakelijke fotoshoot. Zo krijg je een idee van de mogelijkheden en de kosten. Ik ben graag helder over de verwachtingen dus mag je van mij ook verwachten dat helder is wat ik je kan bieden! Wellicht past niet precies één pakket bij jouw wensen, of heb een compleet ander idee?

Leuk, gaan we iets nieuws verzinnen! Bekijk hieronder mijn basispakketten.

Of je nu gaat starten met je eigen zaak, of je bent al een tijdje bezig, op een gegeven moment ben je toe aan een professionaliseringsslag Er zijn superveel zzp’ers en veel mensen zijn hun eigen zaak gestart. Wat mij betreft fantastisch. Mensen die durven en doen

In mijn ogen ben jij diegene die het onderscheid maakt tussen jou en al die andere aanbieders. Hoe kun je nou het beste laten zien wie je bent? Juist! Met een goede beeldbank. Niet alleen belangrijk voor je social media zoals linkedin maar minstens zo belangrijk op je website , blog of misschien wel je visitekaartje. Jij bent tenslotte degene waar men zaken mee gaat doen!

Wil je nog niet investering in een beeldbank, maar wel van start, kies dan voor een portretsessie. Je hebt dan een aantal professionele portretten om lekker mee te kunnen starten.

Of ben jij die doorpakker, die toe is aan meer? Zet je jezelf en je onderneming in the picture met mijn fotopakket De Doorpakker. Wat doe je, waar sta je voor, welke dingen vind jij belangrijk? In een dagdeel leggen we dit vast op een gepaste locatie. Meer dan alleen een portretfoto dus. Hoe we dat gaan doen, zullen we van tevoren goed bespreken, zo komen ook leuke, gekke en creatieve ideeën boven borrelen. Naderhand kun je je foto’s online bekijken en uitzoeken. Je kan ze digitaal gebruiken, en zijn ook geschikt voor drukwerk zoals folders, flyers, beursmateriaal etc.

Wil jij er helemaal voor gaan? Dan starten we met het neerzetten van een uitgebreide beeldstrategie.  De combinatie van wat je doet, hoe je dat doet en waarom, maakt jou unieke verhaal. Tijdens deze strategiesessie komt de basis naar boven; je waarden en je missie. Ik help je te bepalen welke uitstraling de beelden krijgen, en we maken samen een shootlist, zodat we op de dag van de fotoshoot goed voorbereid zijn. We hebben de tijd om van kleding te wisselen en naar een tweede locatie te gaan. Een kop koffie en een lekkere lunch zijn inbegrepen en zorgen ervoor dat de dag ontspannen en gezellig blijft.

Wil jij wat anders? Ik ben altijd in voor nieuwe ideeën, dus ik hoor het graag!

Marieke ontmoette ik op de KvK dag in Arnhem. Op gevoel maakte ik een afspraak om kennis te maken. En wat ik dacht (voelde) klopte. Marieke is professioneel, weet de juiste setting te creëren en is oprecht op zoek naar het verhaal achter de ondernemer. Marieke stelt je op je gemak, moedigt je aan en denkt mee. Afspraak maken zou ik zeggen!

Lilian Oostveen

rouw- en trouwambtenaar

Let's get in touch

8 + 14 =