Wil jij meer? Is het tijd voor meer professionaliteit? Ik help je graag in je groei als ondernemer met mooie passende beelden. Goede portretten en een uitgebreide beeldbank zodat je een hele poos vooruit kan!

Hiervoor maak ik eerst kennis met je om te kijken of we een goede match zijn. Daarna vullen we mijn werkboekje in zodat we zeker op the same page zitten. We hebben dan een goed idee van wat de beelden gaan vertellen, waar we ze gaan schieten en welke stijl ze moeten uitstralen. En dan komt het moment dat we een dagdeel (of langer voor een uitgebreide beeldbank) gaan fotograferen. Omdat we samen goed voor ogen hebben wat we nodig hebben wordt dit een fijne, gezellige dag met als resultaat een supertoffe bruikbare beeldbank!

Het is nogal wat om voor de camera te staan. Ik besef me heel goed dat het kwetsbaar voelt, dat je tegenover een ‘vreemde’ je angsten los moet laten. natuurlijk is dat spannend. Daarom ben ik ook ontzettend trots op mijn klanten die al hun moed verzamelden en dachten ‘ fuck it, ik wil gewoon goede foto’s!’Β  Dus ik heb een aantal van hen opgenomen in mijn magazine, zodat ze nog een beetje extra kunnen shinen!

foto’s van mijn klanten op instagram