Wil jij meer? Is het tijd voor meer professionaliteit? Ik help je graag in je groei als ondernemer met mooie passende beelden. Goede portretten en een uitgebreide beeldbank zodat je een hele poos vooruit kan!

Hiervoor maak ik eerst kennis met je om te kijken of we een goede match zijn. Daarna vullen we mijn vragenlijst in zodat we zeker op the same page zitten. We hebben dan een goed idee van wat de beelden gaan vertellen, waar we ze gaan schieten en welke stijl ze moeten uitstralen. En dan komt het moment dat we een dagdeel (of langer voor een uitgebreide beeldbank) gaan fotograferen. Omdat we samen goed voor ogen hebben wat we nodig hebben wordt dit een fijne, gezellige ochtend of middag met als resultaat een supertoffe bruikbare beeldbank!

Je groeit als mens en ondernemer. Nieuwe plannen, een 2.0 versie van je website, ebooks en een online academy. Misschien wel een echt boek of een aantal nieuwe salespaginas voor je nieuwe producten en diensten. Steeds weer kun je de sfeer bepalen met je beelden. meteen is duidelijk wie je bent, waar je voor staat. Jouw missie helder in beeld. Afgelopen jaren heb ik veel ondernemers hiermee geholpen en ik ben ontzettend trots op hun daadkracht, creativiteit, sterke mentaliteit en ondernemersgeest. Dus ik heb een aantal van hen opgenomen in mijn magazine, zodat ze nog een beetje extra kunnen shinen!

foto’s van mijn klanten op instagram