fotografie brengt jouw verhaal tot leven zakelijke fotografie

Mensen bij elkaar brengen en verbinden is een van de mooiste dingen die er zijn als ondernemer. De connecties die ontstaan, nieuwe samenwerkingen, elkaar een handje helpen, prachtig!

Hele grote netwerkevents, of vaste wekelijkse acties, zijn niet aan mij besteed, maar een paar keer per jaar een Photowalk, daar krijg ik gewoon echt energie van!

De groep is klein, maximaal 8 personen, allemaal ondernemers, of ondernemende mensen. 

Het is een combinatie van netwerken, wandelen door een leuke stad en foto’s maken. We houden het vooral heel ongedwongen. Zeker als aanvulling op een zakelijke beeldbank is de photowalk leuk omdat het ongedwongen casual portretten en full body foto’s zijn. Zo kun je elk seizoen je beeldbank aanvullen!

We verzamelen op een fijne plek in Deventer (of een andere mooie stad) voor een kop goede koffie of thee met wat lekkers uiteraard. We nemen de tijd om kennis te maken met elkaar.

Als de koffie op is gaan we op pad. Ik heb een aantal plekken in mijn hoofd waar we toffe foto’s kunnen maken. Elke walk doe ik andere plekken aan. We gaan daar lopend naar toe, ondertussen kun je netwerken met de andere ondernemers. Ik maak op de verschillende plekken van iedereen individueel portretten of full body foto’s. Je kunt een keer van jasje wisselen of een eigen product of je laptop meenemen om mee op de foto te gaan. We sluiten rond 16:00 af met een gezellig drankje! De week erop ontvang je je set foto’s die je zelf selecteert in een online galerij. Er zijn 8 foto’s inbegrepen.

De kosten voor deze middag zijn €129,- ex btw inclusief de koffie/thee met wat lekkers en een afsluitend drankje.

Verzeker jezelf van een plek en koop hieronder direct een ticket!

Vind je dit een leuk idee, maar wil je niet naar een van mijn photowalks komen? Dan kom ik naar jou! Als jij voor een groepje business buddies zorgt of bijvoorbeeld je collega’s enthousiast maakt prikken we samen een datum!

 

 

Wil je even overleggen of de photowalk iets voor jou is? Stuur me een bericht!

Marieke van Dulmen

info@mariekevandulmen.nl

06-41238223

Marieke van Dulmen, beeldstrateeg legt uit hoe je een goede selfie maakt

Bewaren