fotografie brengt jouw verhaal tot leven zakelijke fotografie

Ik heb in 2019 de photowalk in het leven geroepen omdat ik zelf niet van grootschalige netwerk evenementen hou, maar het wel heel leuk vind om andere ondernemers te ontmoeten.

Het is een combinatie van netwerken, wandelen door een leuke stad en foto’s maken. Zeker als aanvulling op een zakelijke beeldbank is de photowalk leuk omdat het ongedwongen casual portretten en full body foto’s zijn. Zo kun je elk seizoen je beeldbank aanvullen!

We verzamelen op een fijne plek in Deventer (of een andere mooie stad) voor een kop goede koffie of thee met wat lekkers uiteraard. We nemen de tijd om kennis te maken met elkaar. De groep zal niet groter zijn dan 6 personen zodat ik de tijd heb van iedereen mooie foto’s te maken.  Als de koffie op is gaan we op pad. Ik heb een aantal plekken in mijn hoofd waar we toffe foto’s kunnen maken. Elke walk doe ik andere plekken aan. We gaan daar lopend naar toe, ondertussen kun je netwerken met de andere ondernemers. Ik maak op de verschillende plekken van iedereen individueel portretten of full body foto’s. Je kunt een keer van jasje wisselen of een eigen product of je laptop meenemen om mee op de foto te gaan. We sluiten rond 16:00 af met een gezellig drankje! De week erop ontvang je je set foto’s die je zelf selecteert in een online galerij. Er zijn 8 foto’s inbegrepen.

De kosten voor deze middag zijn €129,- ex btw inclusief de koffie/thee met wat lekkers en een afsluitend drankje.

Als je je opgeeft voor 3 photowalks, dan heb je altijd up to date foto’s én een fijne korting! Je betaalt dan €349,- ex btw.

 

DATA

Vrijdag 23 september  10:00 – 13:00 in Deventer

(onder voorbehoud Dinsdag 11 oktober Zwolle)

Vrijdag 4 november 13:30 – 16:30 in Arnhem

Dinsdag 17 januari 10:00 – 13:00 in Deventer

 

Vind je dit een leuk idee, maar wil je niet naar Deventer komen? Dan kom ik naar jou! Als jij voor een groepje business buddies zorgt of bijvoorbeeld je collega’s enthousiast maakt prikken we samen een datum!

 

 

geef je op, of stel je vraag!

Marieke van Dulmen

info@mariekevandulmen.nl

06-41238223

 

zakelijkportret, bedrijfsfotograaf

Bewaren