fotografie brengt jouw verhaal tot leven zakelijke fotografie
fotoshoot op prachtige locatie

Herken jij dat ook, dat je echt wel graag weer professionele foto’s wil laten maken, maar voor de camera staan, is niet je hobby?

Je bent al druk genoeg, om alles te regelen voor een uitgebreide fotoshoot, daar heb je geen zin in.

Je ziet zoveel mooie beelden voorbij komen bij iedereen, maar je hebt geen budget om zo’n toffe locatie te huren.

Maar….die vette locatie kan dus wel! En we bereiden de shoot samen voor, dat kan al in een uurtje! En voor de camera komt het helemaal goed, want we maken er een klein feestje van!

De personal branding shoots op fantastische locaties zijn volgeboekt.

Komend najaar zorg ik weer voor een prachtige locatie. Hou de socials en de website in de gaten voor de data!

Al een aantal jaar op rij plan ik dit in de wintermaanden. Ontstaan omdat het voor mij een rustige periode is qua fotografie werk (ik merkte dat veel mensen op het voorjaar wachten) maar ook omdat je op deze manier toch op een mooie (vaak duurdere) locatie kan shooten want je deelt de kosten met de andere ondernemers die ook een shoot boeken. Ik huur de locatie namelijk een hele dag en heb dan ruimte voor 3 ondernemers achter elkaar. Iedereen heeft dan een privé shoot op een prachtige locatie!

Hoe werkt het?

Je vult een vragenlijst in zodat ik een goed idee heb van wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken. We bespreken dit in een telefoongesprek of tijdens een kop koffie zodat we ook al even kennis maken.

Op de shootdag zelf is ruimte voor 3 tot 5 outfitwissels.

Ik schiet zeer diverse foto’s zoals een persoonlijk en dichtbij portret, full body foto’s met meer ruimte en actiebeelden.

Omdat ik de locaties kies op hun veelzijdigheid maak ik de foto’s vanuit wisselende settings en standpunten zodat je een gevarieerde set beelden krijgt.

 

De beelden zijn kwalitatief hoogwaardig, en heel goed toepasbaar in je communicatiemiddelen.

Bij deze shoot zijn 30 foto’s inbegrepen inclusief nabewerking; je kunt ze zelf uitkiezen in de privé online gallery.

De duur van de shoot is 1,5 uur en indien gewenst kun je visagie bijboeken op de locatie en van tevoren een personal shoppingsessie voor de juiste uitstraling met je kleding.

 

Er zijn slechts 4 plekken per locatie beschikbaar, dus stel je vragen of claim direct je plek!

2 + 3 =