Shoot what it feels like

Laat je business groeien

Laat je business groeien door jezelf op de juiste manier te laten zien.

 

 

IK BEN MARIEKE VAN DULMEN.

BEELDSTRATEEG EN ZAKELIJKE FOTOGRAAF.

Fotografie voor ambitieuze ondernemers die hun bedrijf een boost willen geven.

Mensen kopen van mensen. Dit geldt voor diensten en ook voor producten met een grote investering  of waarbij je jezelf kwetsbaar moet op stellen, zoals bij een businesscoach.

Je klant wil je eerst leren kennen en zoekt naar jullie connectie. Dit is precies waarom goede beelden zo belangrijk zijn. Met een beeldbank op maat laat je zien wie je bent en wat je belangrijk vindt. Jij vertelt je verhaal met je foto’s. Je klanten leren jou sneller kennen en krijgen een goed beeld of jullie een match zijn. Hierdoor trek je sneller je ideale klanten aan. 

Dus hoe beter je doelgroep jou kent, des te sneller ze klant bij je worden èn blijven!

 

Jouw bedrijf is serious business en juist daarom is fotografie zo belangrijk. Een eerste indruk maak je immers maar 1 keer, dus is het belangrijk dat jouw foto’s datgene uitstralen waar jij voor staat.

Jij wil serieus genomen worden en dus kom je niet meer weg met een vakantiekiekje. Je hebt professionele foto’s nodig die je op al jouw kanalen kunt gebruiken. Denk aan je social mediakanalen, je website, en als je wil opvallen met je podcast. Maar ook als je met jouw plannen in de media komt! En natuurlijk om je ebooks of online leeromgeving aan te kleden passend bij jou.

In een professionele shoot stemmen we de beelden af op jouw branding, op je teksten, op jou als persoon en op alles wat je uit wil stralen met je bedrijf, zo ontstaat er synergie. Alles moet kloppen, zodat de foto’s echt voor jou en je business gaan werken. Geef je business een boost en plan nu jouw intake!

business fotograaf, beeldstrateeg, visual storytelling

Herken jij dit?

Je bedrijf loopt prima, maar je trekt nog niet jouw echte ideale klanten aan. Je weet dat de uitstraling van je bedrijf en foto’s daarbij erg belangrijk zijn.

Je hebt ooit wel eens foto’s laten maken, maar eigenlijk passen die niet meer bij je. Je bent de foto’s ontgroeid en wil in een volgende versie van jezelf stappen.

Jouw fotoshoot mag een feest voor jezelf zijn!

branding shoot

Heb je nu het gevoel dat

Je ideeën, verhalen, kernwaarden en je boodschap moeilijk om te zetten zijn in beelden.

Je weet dat een nieuwe beeldbank een must is, maar hoe zorg je ervoor dat je nieuwe beelden bij je dromen en ambities gaan passen?

Een uitgebreide fotoshoot tijd kost, dus het moet het wel goed en efficiënt geregeld zijn

Je geen geschikte locaties weet, of twijfelt of de locatie wel de juiste uitstraling heeft

Je nog even niet helder voor je ziet welke uitstraling je beelden moeten hebben

Je geen overzicht hebt in hoe je je beelden in kan zetten, waar ze voor synergie zorgen met je teksten, hoe ze je bedrijf en jezelf een dikke boost gaan geven.

Hoe fijn is het als

ik je vertel dat je echt niet zelf alle beelden al voor je moet kunnen zien? Je hoeft ook niet een locatie te bedenken en vanalles te organiseren. En ik snap ook dat je nog niet precies weet welke uitstraling je beelden moeten krijgen. Of ja, je voelt het ergens wel, maar hoe vertaal je dat nu weer naar foto’s?

Precies dit is waarom ik graag met je samenwerk. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen; samen uitvogelen hoe we jouw ideeën, jouw verhalen, je kernwaarden en je boodschap gaan vertalen naar pakkende beelden. Voor je website; die eerste zo belangrijke indruk. En je socials om je  verhalen goed over te brengen. Zo kan jij straks in die 2.0 versie van jezelf en je bedrijf stappen.

Voor mij een harde voorwaarde om samen te kunnen knallen is dat wij een echte match zijn. 

Zullen we een vrijblijvende matchcall plannen om te kijken of die klik er is?

 

Marieke heeft een reeks prachtige foto’s van me gemaakt. Ze heeft een hoop foto’s gemaakt zonder dat ik doorhad dat ze aan het fotograferen was. Ze weet precies de juiste momenten vast te leggen waardoor de foto’s zo puur zijn. Ik kon bij haar helemaal mezelf zijn. Bij Marieke voel je je snel op je gemak waardoor alle mogelijke spanning (doe ik het wel goed?) als sneeuw voor de zon verdwijnt. Marieke is een hele leuke, gezellige en professionele fotograaf die me echt vast heeft gelegd zoals ik ben. Ik ben mega blij met het resultaat. Marieke is een kei in haar vak, ik kan haar echt van harte aanbevelen!

Freke Bakkers

energetisch therapeut en leefstijlcoach

Meegewandeld in een supertoffe photowalk in Zwolle van Marieke. Een leuke manier om andere ondernemers te leren kennen en direct een aantal foto’s van jezelf te laten maken. Marieke zorgt ervoor dat poseren voelt als iets wat je dagelijks doet; ze stelt je op je gemak en geeft fijne aanwijzingen. En ook fijn: al heel snel na de wandeling had ik het mooie resultaat in de mailbox!

Nikki Bijhouwer

copywriter

Heel blij ben ik met de nieuwe beeldbank foto’s van Marieke. Ze is een echte beeldstrateeg! Samen bepaalden we het doel, het onderwerp, de sfeer van de foto’s. Vervolgens gingen we op zoek naar geschikte locaties. In dit geval een parkeergarage. Goed licht, lekker ruim én ja, ik ben veel en route 🙂

Een middag zijn we volop aan de slag gegaan. In het begin is het even loskomen maar Marieke weet een hele fijne sfeer neer te zetten en uiteindelijk wisten we bijna van geen ophouden. Nog even hier een paar shots, daar is mooi licht, voor die groene muur is ook gaaf!

Het resultaat is een gevarieerde collectie van foto’s die ik kan gebruiken bij blogs, op mijn website of voor promotie.

Saskia Paulissen

(online) moderator, dagvoorzitter, spreker en trainer

Bekijk hieronder mijn aanbod

Om snel te starten met een aantal casual, maar kwalitaitef hoogwaardige beelden, kun je terecht in de Photowalk. 

Wil je graag op een mooie locatie shooten, maar loopt dat teveel in de kosten? Dan kun je 2x per jaar insschrijven voor mijn korte shoots op locatie.

De gevestigde ondernemer die echt een goed opgezette beeldbank nodig heeft, waarbij alles maatwerk is, kiest voor maximale impact met een branding shoot

En wil je na de shoot zeker zijn dat je de beelden goed inzet? Kijk dan naar mijn membership waarin ik je in 3 maanden begeleid van losse foto’s naar een beeldstrategie voor een schot in de roos!

photowalk, de manier om andere ondernemers te ontmoeten en meteen professionele foto's te maken

De photowalk is een laagdrempelige manier om andere ondernemers te leren kennen en tegelijkertijd mooie beelden te laten maken. Een gezellige wandeling door de stad, ongedwongen en casual foto’s en sparren met andere ondernemers. Je krijgt 8 mooie beelden en een leuke middag met mooie nieuwe connecties!

De Photowalk wordt vaak geboekt als aanvulling op je beeldbank, voor die spontane casual social media foto’s. Maar ook om snel je nieuwe salepage aan te kleden of gewoon omdat het gezellig is en je mij beter wilt leren kennen bijvoorbeeld

129 euro

2x per jaar organiseer ik personal branding shoots op fantastische locaties. Ik huur steeds een andere mooie locatie een hele dag en heb dan ruimte voor 4 ondernemers. Iedereen heeft dan een privé shoot van anderhalf uur op een prachtige locatie zonder de hoge kosten daarvan. Je krijgt 30 professionele beelden zodat jij een hele tijd vooruit kunt! De eerstvolgende staat gepland in april!

495 euro

Met deze brandingshoot van 3 uur kun jij keihard vooruit met je business en met jouw visie de wereld in. Deze shoot is helemaal op jou afgestemd. Na een uitgebreide voorbereiding waarin we een goed concept bedenken en de locaties uitzoeken, maken we er samen een fantastische shoot van. Je kunt naderhand zelf 50 mooie foto’s uitzoeken. Hiermee zet jij jezelf goed op de kaart!

695 Euro

In 3 maanden