Shoot what it feels like

Laat je business groeien

Laat je business groeien door jezelf op de juiste manier te laten zien.

 

 

IK BEN MARIEKE VAN DULMEN.

BEELDSTRATEEG EN ZAKELIJKE FOTOGRAAF.

Fotografie voor ambitieuze ondernemers die hun bedrijf een boost willen geven.

Mensen kopen van mensen. Dit geldt voor diensten en ook voor producten met een grote investering  of waarbij je jezelf kwetsbaar moet op stellen, zoals bij een businesscoach.

Je klant wil je eerst leren kennen en zoekt naar jullie connectie. Dit is precies waarom goede beelden zo belangrijk zijn. Met een beeldbank op maat laat je zien wie je bent en wat je belangrijk vindt. Jij vertelt je verhaal met je foto’s. Je klanten leren jou sneller kennen en krijgen een goed beeld of jullie een match zijn. Hierdoor trek je sneller je ideale klanten aan. 

Dus hoe beter je doelgroep jou kent, des te sneller ze klant bij je worden èn blijven!

 

Jouw bedrijf is serious business en juist daarom is fotografie zo belangrijk. Een eerste indruk maak je immers maar 1 keer, dus is het belangrijk dat jouw foto’s datgene uitstralen waar jij voor staat.

Jij wil serieus genomen worden en dus kom je niet meer weg met een vakantiekiekje. Je hebt professionele foto’s nodig die je op al jouw kanalen kunt gebruiken. Denk aan je social mediakanalen, je website, en als je wil opvallen met je podcast. Maar ook als je met jouw plannen in de media komt! En natuurlijk om je ebooks of online leeromgeving aan te kleden passend bij jou.

In een professionele shoot stemmen we de beelden af op jouw branding, op je teksten, op jou als persoon en op alles wat je uit wil stralen met je bedrijf, zo ontstaat er synergie. Alles moet kloppen, zodat de foto’s echt voor jou en je business gaan werken. Geef je business een boost en plan nu jouw intake!

business fotograaf, beeldstrateeg, visual storytelling

Titel

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Marieke heeft een reeks prachtige foto’s van me gemaakt. Ze heeft een hoop foto’s gemaakt zonder dat ik doorhad dat ze aan het fotograferen was. Ze weet precies de juiste momenten vast te leggen waardoor de foto’s zo puur zijn. Ik kon bij haar helemaal mezelf zijn. Bij Marieke voel je je snel op je gemak waardoor alle mogelijke spanning (doe ik het wel goed?) als sneeuw voor de zon verdwijnt. Marieke is een hele leuke, gezellige en professionele fotograaf die me echt vast heeft gelegd zoals ik ben. Ik ben mega blij met het resultaat. Marieke is een kei in haar vak, ik kan haar echt van harte aanbevelen!

Freke Bakkers

energetisch therapeut en leefstijlcoach

Meegewandeld in een supertoffe photowalk in Zwolle van Marieke. Een leuke manier om andere ondernemers te leren kennen en direct een aantal foto’s van jezelf te laten maken. Marieke zorgt ervoor dat poseren voelt als iets wat je dagelijks doet; ze stelt je op je gemak en geeft fijne aanwijzingen. En ook fijn: al heel snel na de wandeling had ik het mooie resultaat in de mailbox!

Nikki Bijhouwer

copywriter

Heel blij ben ik met de nieuwe beeldbank foto’s van Marieke. Ze is een echte beeldstrateeg! Samen bepaalden we het doel, het onderwerp, de sfeer van de foto’s. Vervolgens gingen we op zoek naar geschikte locaties. In dit geval een parkeergarage. Goed licht, lekker ruim én ja, ik ben veel en route 🙂

Een middag zijn we volop aan de slag gegaan. In het begin is het even loskomen maar Marieke weet een hele fijne sfeer neer te zetten en uiteindelijk wisten we bijna van geen ophouden. Nog even hier een paar shots, daar is mooi licht, voor die groene muur is ook gaaf!

Het resultaat is een gevarieerde collectie van foto’s die ik kan gebruiken bij blogs, op mijn website of voor promotie.

Saskia Paulissen

(online) moderator, dagvoorzitter, spreker en trainer

Je wil meer eenheid in je professionele uitstraling. Je wil groeien en je weet dat een goede beeldbank ontzettend belangrijk is. Misschien zie je nog niet helemaal voor je hoe dat dan moet, wat is het concept, welke uitstraling past bij jou en hoe gaat dit zorgen voor een enorme boost? Gelukkig hoef jij dat nog niet allemaal helder te hebben, daar gaan we samen mee aan de slag!

Stuur me nu een berichtje zodat we kunnen kennismaken!