Marieke heeft hele mooie foto’s gemaakt voor onze website. Ze is professioneel, proactief, creatief en denkt mee. Hiernaast is ze een zeer prettig en enthousiast mens. Mochten we weer iemand nodig hebben dan vragen we Marieke weer!

Els Gotink

De Kleine Muyl

Wie ben jij? Waar ben je goed in? Wat wil je uitstralen?

Zomaar wat vragen, maar ze zijn van wezenlijk belang om een krachtig zakelijk portret te maken. Door samen te bespreken wat jij te bieden hebt aan je klanten wordt dit heel helder. Niet alleen voor mij en voor jou, maar ook voor je klanten. Op je website of in je nieuwsbrief bijvoorbeeld. En hoe fijn is het als ook op je site meteen zichtbaar is wie je bent en waarom je doet wat je doet?! Dat kan met goede zakelijke portretten en een bedrijfsreportage. Daar help ik je graag bij.

Samenwerking

Elke samenwerking is uniek, en voor mij is elke nieuwe samenwerking dan ook maatwerk. Ik ga uit van jouw wensen en jouw behoefte, en alles kan! Maar om het toch wat overzichtelijker te maken heb ik drie standaard pakketten gemaakt voor een zakelijke fotoshoot. Zo krijg je een idee van de mogelijkheden en de kosten. Ik ben graag helder over de verwachtingen dus mag je van mij ook verwachten dat helder is wat ik je kan bieden! Wellicht past niet precies één pakket bij jouw wensen, of heb een compleet ander idee?

Leuk, gaan we iets nieuws verzinnen! Bekijk hieronder mijn basispakketten.

portretsessie op locatie
zakelijk portret en een bedrijfsreportage
zakelijk portret, bedrijfsreportage en beeldbank

Je gaat starten met je eigen zaak, of je bent al een tijdje bezig en toe aan een professionaliseringsslag.

Er zijn superveel zzp’ers en veel mensen zijn hun eigen zaak gestart. De girlbosses en mombosses vliegen je om de oren! Wat mij betreft fantastisch. Mensen die durven en doen.

In mijn ogen ben jij diegene die het onderscheid maakt tussen jou en al die andere aanbieders.

Hoe kun je nou het beste laten zien wie je bent? Juist! Met een goede portretfoto.

Niet alleen belangrijk voor je social media zoals linkedin maar minstens zo belangrijk op je website , blog of misschien wel je visitekaartje.

Jij bent tenslotte degene waar men zaken mee gaat doen!

Daarnaast zul je vast weleens tegen komen dat ze om je foto vragen als je een lezing of workshop gaat geven, bij een persbericht in de krant of een nieuwsbrief.

Deze portretsessie starten we met een goed gesprek en een kop koffie.We nemen de tijd om helder te krijgen wat de beelden moeten uitstralen. Daarna kunnen we aan de slag met het fotograferen. Dit kan op elke plek die je vindt passen bij jou en je bedrijf.

Uiteraard kunnen we van tevoren samen even overleggen welke locatie het meest geschikt is. Ik werk altijd met natuurlijk licht, indien nodig aangevuld met 1 of 2 lampen. Omdat er geen of een kleine lichtopstelling is, kunnen we de sfeer makkelijk ontspannen houden.

Je hebt niet alleen goede foto’s van jezelf nodig, maar je wilt meer!

De volgende stap.

Zet je jezelf en je onderneming in the picture.

Wat doe je, waar sta je voor, welke dingen vind jij belangrijk?

In een dagdeel leggen we dit vast op een gepaste locatie. Meer dan alleen een portretfoto dus.

Hoe we dat gaan doen, zullen we van tevoren goed bespreken, zo komen ook leuke, gekke en creatieve ideeën boven borrelen.

Naderhand kun je je foto’s online bekijken en uitzoeken. Je kan ze digitaal gebruiken, en zijn ook geschikt voor drukwerk zoals folders, flyers, beursmateriaal etc.

Jaaaah, dit is the full monty!

Goede portretten van jou en het in beeld brengen van je bedrijf.

We starten met een strategiesessie om jouw why naar boven te halen. De combinatie van wat je doet, hoe je dat doet en waarom, maakt jou unieke verhaal. Tijdens deze strategiesessie komt de basis naar boven; je waarden en je missie.

Ik help je te bepalen welke uitstraling de beelden krijgen, en we maken samen een shootlist, zodat we op de dag van de fotoshoot goed voorbereid zijn.

We hebben de tijd om van kleding te wisselen en naar een tweede locatie te gaan. Een kop koffie of even tijd om te kunchen zorgen ervoor dat de dag ontspannen en gezellig blijft.

Naderhand bewerk ik de foto’s en plaats ze online zodat je een selectie kan maken. Je hebt dan een gevarieerde beeldbank met foto’s die jouw verhaal vertellen!

Uiteraard zijn de foto’s dan bruikbaar voor je digitale communicatie zoals nieuwsbrieven, social media en je website, maar de kwaliteit zal ook voldoende groot zijn om te gebruiken voor drukwerk of standmateriaal op een beurs bijvoorbeeld.

Marieke ontmoette ik op de KvK dag in Arnhem. Op gevoel maakte ik een afspraak om kennis te maken. En wat ik dacht (voelde) klopte. Marieke is professioneel, weet de juiste setting te creëren en is oprecht op zoek naar het verhaal achter de ondernemer. Marieke stelt je op je gemak, moedigt je aan en denkt mee. Afspraak maken zou ik zeggen!

Lilian Oostveen

rouw- en trouwambtenaar

Let's get in touch