Vind jij het lastig om dicht bij jezelf te blijven als het gaat om zichtbaarheid? Vraag jij je af hoe jij je sterke kanten kunt laten zien? Hoe jij echt jezelf kunt laten zien? Vaak staan onze tijdlijnen op de socials helemaal vol met mooie plaatjes over onwerkelijke levens. Topomzetten, altijd blije gezichten, nooit eens een off dagje… Daar kun je je weleens overweldigt of onzeker door voelen. Ziet het leven van die personen er echt altijd zo rooskleurig uit? Of kiezen zij ervoor om alleen deze kant te laten zien? Hoe dan ook, jij hoeft je niet te spiegelen aan deze levens, maar kies voor je eigen weg in jezelf laten zien. Ik denk dat je mindset hierbij belangrijk is. En dat de juiste kleding en foto’s je helpen met het op een comfortabele manier zichtbaar zijn. Deze dingen komen samen in het traject van Visueel Manifest. Voor www.visueelmanifest.nl, heb ik samen met Nynke Politiek van Style-update, een programma heb ontwikkeld om jou te helpen op een passende manier zichtbaar te zijn. Het gaat dan niet alleen om zichtbaarheid door middel van foto’s, maar ook gewoon in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld in een meeting met die collega die altijd zó op de voorgrond treedt dat jij steeds verder wegkruipt. Of bij die sollicitatie waarbij het belangrijk is, dat jij je van je beste kant laat zien.

binnen en buiten

Je wilt graag aan de buitenkant laten zien wat jouw sterke kanten zijn. De binnenkant naar buiten brengen zeg maar. Wanneer je buitenkant niet klopt met de binnenkant, dus bijvoorbeeld je karaktereigenschappen, creëer je een verwarrend beeld naar anderen maar ook naar jezelf. Je wordt misschien wel onderschat of overgeslagen doordat je een grijze muis in het geheel lijkt te zijn, terwijl je helemaal geen grijze muis bent. Nynke is imago coach en weet als geen ander welke sterke punten voor jou belangrijk zijn om te laten zien aan de buitenkant. Dit kan per situatie verschillen; je leert dan ook om zelf de juiste keuzes te maken voor onder andere je kleding. Je kleedt je anders als je voor een grote zaal een presentatie geeft of een workshop leidt, dan wanneer je thuis vanachter de computer even met je collega’s brainstormt. Het traject naar jouw persoonlijke Visuele Manifest begint dan ook met een uitgebreide coachingssessie met Nynke. Deze wordt gevolgd door concrete stappen met het selecteren van de juiste kleding door middel van een personal shoppingsessie.

Wat , hoe en waarom?

Deze vragen van Simon Sinek met zijn golden circle komen vaak terug en zijn voor je zichtbaarheid hele goede vragen om jezelf te stellen. Wat je sterke kante zijn is na de sessie met Nynke duidelijk, ook hoe ze je kunt laten zien door middel van kleding maar ook je houding speelt hierbij een rol. Bij de fotoshoot zijn beide elementen belangrijk, Nynke is er dan om je te coachen. Ze zorgt ervoor dat alles wat jullie hebben afgesproken in de sessie ook hier gewaarborgd wordt. Zo kun je het zelf lekker los laten en genieten van de shoot. Waarom jij jezelf laat zien kan uiteenlopende redenen hebben. De belangrijkste klinkt misschien wat afgezaagd maar is echt heel relevant, namelijk omdat je het waard bent. Je mag gezien en gehoord worden. Ook jouw missie en jouw verhaal doen er toe. En als ondernemer is het natuurlijk helemaal relevant, want mensen doen nou eenmaal zaken met mensen. Door jezelf te laten zien geef je potentiële klanten de kans jou te leren kennen. Hoe ik daarover denk kun je hier lezen.

Doordat Nynke en ik onze vakkennis en ervaring bundelen, kunnen we jouw visuele manifest naar een hoger plan trekken. Dat doen we door intensief contact in drie maanden tijd, inclusief coachsessie, personal shoppen en uiteraard een gave fotoshoot op een passende locatie! wil je hier meer van weten, dan bel of mail me gerust. Of neem eens een kijkje op www.visueelmanifest.nl